Заявка за включване

Кои сме ние

TRAFFIC SECURITY е бързоразвиваща се компания в областта на охраната и сигурността. Тя се специализира в подготовка и реализация на иновативни проекти в различни териториални общности, със специализирана насоченост към развитието на охранителните, публичните и социални услуги в множество региони на страната. Благодарение на опита и квалификацията на изявени специалисти от различни области, както и ефективното партньорство с различни бизнес мрежи, организацията реализира значими проекти.

TRAFFIC SECURITY има последователна политика за корпоративна социална отговорност. Компанията организира и подкрепя социални каузи с обществено значение, както и проекти в областта на образованието и спорта.

#
Визия и ценности

Визия и ценности

Лоялните и дългосрочни бизнес отношения с нашите партньори са в основата на философията на нашата компания. Ние искаме да направим живота на хората, които ни се доверяват по-сигурен и по-спокоен. Затова залагаме на екип от професионалисти в различни области, високо качество на услугите, конкурентно способност и икономическа ефективност. TRAFFIC SECURITY проявява индивидуално отношение към всеки клиент. TRAFFIC SECURITY цени високо доверието и лоялността, които са в основата на успеха и добрите бизнес отношения между компанията и нейните клиенти, партньори, инвеститори и служители.

Виж повече

Марката Traffic

Марката Traffic

Високият стандарт, креативността и иновациите в услугите и продуктите с логото на TRAFFIC превърнаха компанията в разпознаваем бранд за много кратко време. Освен, че предлага иновативни и ефективни технологични решения в сферата на сигурността, компанията инвестира в социални програми, образователни фондове, спортни събития, независими медии и благотворителност. Продукти с марката TRAFFIC:

Виж повече

Социална отговорност

Социална отговорност

Социалната ни отговорност не се изчерпва с подпомагане на благотворителни каузи или епизодично включване в социални проекти. Част от бизнеса на охранителната компания е ориентиран към възрастни и трудно подвижни хора, като им осигурява спокойствие и социална интеграция. Програмата TRAFFIC SOS обслужва 1500 самотно живеещи възрастни хора в областите Пловдив, Стара Загора и Сливен.

Виж повече