Заявка за включване

Плащания

Трафиксот предлага на клиентите си различни и удобни начини за плащане на абонаментни такси. Първият и най-познат е с посещение на някой от офисите на фирмата. Всеки работен ден от 9.00 до 18.00 можете да намерите нашите касиери на адресите, дадени в раздел “Офиси” на сайта.

Абонаментната такса може да заплатите с банков превод по сметка на “Трафик СОТ” ЕООД в лева, като най-учтиво ви молим в платежното нареждане да запишете номера на договора, или данни за вашия обект.

Банкова сметка:

  • Райфайзен банк (България) ЕАД, клон Пловдив
  • Банков код WDBBBGSF
  • Разплащателна сметка BG67RZBB91553939292926

От 9 септември 2014 г. ТРАФИКСОТ е регистриран търговец в системата за разплащане ePay. По този начин всички регистрирани потребители в ePay имат възможност да заплащат ползваните от тях охранителни услуги.

От септември 2009 ТРАФИКСОТ започна съвместна работа с фирма „Фаст Пей”, което предостави на разположение още над 42 каси на територията на град Пловдив, в които всеки клиент на ТРАФИКСОТ може да плати месечната си такса. Адресите на касите, както и повече информация, можете да откриете на сайта на “Фаст Пей”.

От август 2013 ТРАФИКСОТ започна съвместна работа с дружество “Интеркапитал Груп”, за ползване на услугата CASHTERMINALс която всеки клиент на фирмата може да плати месечната си такса. По този начин клиентите на ТРАФИКСОТ могат да платят своите месечни такси на още над 200 места само на територията на град Пловдив, Стара Загора, Сливен и над 400 места в цялата страна. Адресите на терминалите, както и повече информация, можете да откриете на сайта на “Интеркапитал Груп”.

Вече стартира и възможността за използване от клиентите на ТРАФИКСОТ на платежните услуги на EasyPay. Списък на офисите, обслужващи ИЗИПЕЙ АД може да видите ТУК.

За най-голямо улеснение, можете от комфорта на дома, или офиса си максимално бързо да въведете някои данни от договора си и посредством сайта за електронни разплащания ePay да извършите плащане.