Заявка за включване

Социална отговорност

“Добрата компания предлага отлични продукти и услуги, а великата компания прави всичко това и се стреми да направи света едно по-добро място”

Уилям Форд

Компанията TRAFFIC e прекалено млада, за да претендира за величие, но със сигурност се опитва да направи подобри живота на различни групи от хора.

Социалната ни отговорност не се изчерпва с подпомагане на благотворителни каузи или епизодично включване в социални проекти. Част от бизнеса на охранителната компания е ориентиран към възрастни и трудно подвижни хора, като им осигурява спокойствие и социална интеграция. Програмата TRAFFIC SOS обслужва 1500 самотно живеещи възрастни хора в областите Пловдив, Стара Загора и Сливен.

TRAFFIC инвестира и в образованието с идеята да подкрепи активните и будни младежи. Собственикът на компанията Александър Апостолов е сред учредителите на Общество Nota Bene – неправителствена организация, която развива най-мащабната стипендиантска програма в Пловдив. Програмата открива и подпомага развитието на талантливи ученици от Пловдив.

Спортът е друга сфера, в която TRAFFIC подкрепя млади спортни таланти. Компанията ежегодно организира международен турнир по борба за младежи заедно със Спортен клуб „Тракиец”.

#