За нас

КОИ СМЕ НИЕ

TRAFFIC SECURITY  е бързоразвиваща се компания в областта на охраната и сигурността. Тя се специализира в подготовка и реализация на иновативни проекти в различни териториални общности, със специализирана насоченост към развитието на охранителните, публичните и социални услуги в множество региони на страната. Благодарение на опита и квалификацията на изявени специалисти от различни области, както и ефективното партньорство с различни бизнес мрежи, организацията реализира значими проекти.

TRAFFIC SECURITY има  последователна политика за корпоративна социална отговорност. Компанията  организира и подкрепя социални каузи с обществено значение, както и проекти в областта на образованието и  спорта.

TRAFFIC SECURITY разполага с надеждно организационно техническо оборудване с централизирана система за наблюдение и охрана на обекти оборудвани със системи за сигурност и реакция от автопатрули за проверка на сигналите. Собствена мрежа за връзка и технически контрол върху обекти с инсталирана сигналнo охранителна система.

Фирмата извършва проектиране, доставка и изграждане на алармени системи за сигурност, пожароизвестяване, системи за контрол на достъпа, системи за видеонаблюдение и нестандартни решения за охрана и контрол на обекти с физическа или техническа охрана, защита на информация и интелектуалния труд. Екип от висококвалифицирани специалисти за монтаж и обслужване на сигналните системи с много добър технически и професионален опит в областа на сигурността.

wizia

Визия и ценности

Лоялните и дългосрочни бизнес отношения  с нашите партньори са в основата на философията на нашата компания. Ние искаме да направим живота на хората, които ни се доверяват по-сигурен и по-спокоен.

ОЩЕ
marka

Марката Traffic

Високият стандарт, креативността и иновациите в услугите и продуктите с логото на Traffic превърнаха компанията в разпознаваем бранд за много кратко време.

ОЩЕ
soc

Социална отговорност

“Добрата компания предлага отлични продукти и услуги, а великата компания прави всичко това и се стреми да направи света едно по-добро място”, казва председателят на “Форд” Уилям Форд.

ОЩЕ

НАШИЯТ ЕКИП

Нашето вдъхновение са висококачествените услуги и продукти. А реализацията на нашата мисия постигаме чрез най-добрите професионалисти в своята област, които привличаме компанията. Централата на Traffic е мястото,  където креативните, талантливи, амбициозни и можещи хора  са винаги  добре дошли.
АЛЕКСАНДЪР АПОСТОЛОВ

АЛЕКСАНДЪР АПОСТОЛОВ

Управител и собственик

Александър Апостолов основава компанията Traffic Security през 2011 година. Преди това работи по различни проекти в сферата на телекомуникациите с двата най – големи мобилни оператори – М-тел и Виваком.
Александър Апостолов има две магистърски и една бакалавърска степен.  Той е магистър  по  Финансов мениджмънт в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” и бакалавър по „Социална педагогика” в същия университет. Втората му магистратура е по Управление при кризи и конфликти в Техническия университет в Габрово.
Александър Апостолов е делегат на Областното общо събрание на Българския червен кръст.

ЛЮБОМИР АПОСТОЛОВ

ЛЮБОМИР АПОСТОЛОВ

Управител
ДОНЧО КИРОВ

ДОНЧО КИРОВ

Директор Вътрешна сигурност

Дончо Киров е в управлението на Traffic Security от месец май 2014 година. Той е заема позиция директор „Вътрешна сигурност” . Приключва кариерата си като полковник в армията. Последната му длъжност е началник – сектор в служба „Военна информация” към Министерството на отбраната.

Завършил е ОТМТ „М.И.Калинин” в Пловдив. Дипломира се като военен инженер във  ВВНАУ „Г. Димитров” в Шумен, специалност „Оперативно-тактически ракети”. По време на службата си в Министерството на отбраната е заемал различни командни длъжности, като през по-голямата част от службата си е бил на позиции, свързани с осигуряването на секретността във формированията,  където е служил.  А те са Ракетната бригада в с. Марино поле – гр. Карлово; Военна академия „Г.С.Раковски” – гр. София; 68 бригада специални сили – Пловдив.

НИКОЛА ГЕДЖЕВ

НИКОЛА ГЕДЖЕВ

Директор Сигурност

Никола Геджев започва кариерата в Министерството на вътрешните работи. Бил е директор на Областна дирекция на полицията – Сливен. Преди това работи в  ОДМВР-Пловдив и ГДБОП-София. Приключва кариерата си в ДАНС през 2014 г. и година по-късно влиза в структурите на Traffic Security, където в момента заема длъжността Директор „Сигурност”.

Никола Геджев е завършил българска филология в Пловдивския университет. Специализирал е в школите на ФБР в Унгария и САЩ, завършил е квалификационни курсове в централата на Скотланд Ярд в Лондон и в Германия.

ДАМЯНА РОДОПСКА

ДАМЯНА РОДОПСКА

Директор Социална дейност

Има 15 години опит в сферата на търговията. Тя заема настоящата си позиция от 3 юли 2016 година, когато се присъединява към екипа TRAFFIC SEKURITY където заема поста Директор „Координация и административно обслужване”. Дамяна Родопска е завършила „Компютърни технологии в сигурността и отбраната” в Нов Български университет. Притежава и магистърска степен по телекомуникации. Работила е в компаниите „Емона дринкс”, „Ракона трейд” и „Примекс”.

КОСТА КЪРКЕЛАНОВ

КОСТА КЪРКЕЛАНОВ

Директор Патрулна дейност

Коста Къркеланов е Директор „Патрулна дейност” в Traffic Security. Той е служител на компанията от 2014 г. Преди това работи като Началник сектор „Охранителна полиция” в Пловдив.

Преди да влезе в системата на министерството на вътрешните работи Къркеланов е инженер-технолог и зам. директор „Производствено – технически въпроси” в Тютюнева промишленост – Тополовград.

ТОДОР ПИСКОВ

ТОДОР ПИСКОВ

Директор Развитие региони

Инж. Тодор Писков  е част от Traffic Security от самото създаване на компанията през 2011 година. Той  е Директор „Региони – развитие”.

Инж. Писков завършва висше образование в ТУ  София- филиал Пловдив, специалност „Машиностроене и уредостроене”.  През 2003 г. започва работа в базата на Лукойл в Пловдив, а след това заема различни ръководни позиции в частни компании.

ПАРАШКЕВА ИВАНОВА

ПАРАШКЕВА ИВАНОВА

Директор Връзки с обществеността

Парашкева Иванова е журналист с дългогодишна практика. През годините тя е заемала ръководни длъжности в няколко пловдивски медии. През 2014 година става част от екипа на Traffic Security и заедно с млад и амбициозен екип създава новинарския сайт TrafficNews.bg, който в момента е най- четената медия в Пловдив.

Тя е главен редактор на сайта и едновременно с това оглавява и отдел „Връзки с обществеността” на компанията. Парашкева Иванова е един от основателите на „Общество Nota Bene” Притежава магистърска степен по „Автоматизация на производствените системи” на Техническия университет – Пловдив.

ПЕТЪР ИВАНОВ

ПЕТЪР ИВАНОВ

Директор Физическа охрана

Петър Петров е служител на TRAFFIC SEKURITY от самото създаване на компанията през 2011 година. Той оглавява дирекция „Физическа охрана”. Има дългогодишен стаж в сферата на охраната. Петров е завършил Професионалната гимназия по хранително – вкусова промишленост. Тренирал е професионално борба и е републикански шампион.

ОГНЯН БОЖИДАРОВ

ОГНЯН БОЖИДАРОВ

Директор Административна стопанска част

Огнян Божидаров е директор АСЧ в Traffic Security. Той се дипломира в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” със степен бакалавър в специалност „Екология”. Работил е в сферата на телекомуникациите. Занимавал се е с организация на мобилни екипи и кампании за Виваком.

НАСКО РУСЕВ

НАСКО РУСЕВ

Технически директор

Инж. Наско Русев е технически директор в Traffic Security. Той се дипломира в Технически университет – Пловдив през 1995 г. със  специалност  „ Оптикоелектроника и лазерна техника”. Бил е в мениджърските екипи на фирмите „Емк”, „Секюрити Глобъл“,„Аврора” и „Анди”.
Инж. Русев е в управлението на Traffic Security от самото й създаване.